Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπεσε - κι άλλο - τουρκικό F-4E

05.03.2015 | 11:20
Όπως ανέφερε πριν από λίγο η Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση, στις 09.50 κατέπεσε αεροσκάφος τύπου F-4E 2020 των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στο Ικόνιο κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε: Κοινές ασκήσεις Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους είναι νεκροί. Οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Η άσκηση ξεκίνησε σήμερα στην 3η Βάση του Ικονίου, 500 χιλιομετρα ΝΑ της Σμυρνης. Στο σημείο της πτώσης έχουν ομάδας διάσωσης.
Το πρακτορείο Anadolu συμπληρώνει ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομάρχη του Ικονίου Κ. Μουαμέρ Ερόλ, στην περιοχή της πτώσης βρίσκονται ήδη άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ομάδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD)

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημερες, στις 24/02, είχαν συντριβει 2 RF-4E στην Μαλάτια. Τα δύο τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα συνετρίβησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην κεντρική τουρκική επαρχία Μαλάτια. Και οι τέσσερις πιλότοι έχασαν την ζωή τους. 

Διαβάστε: Συντριβή δύο τουρκικών RF-4E! Τέσσερις νεκροί!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ