Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΥΕΘΑ

Επίθεση Άδωνι σε Καμμένο για το ζήτημα των συντάξεων χηρείας

06.02.2017 | 20:31
Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, αναφορικά με το θέμα των συντάξεων χηρείας στρατιωτικών.

Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε σε δήλωση του ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εκφράζουν συνεχώς την τεράστια ανησυχία τους, σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 12 του ασφαλιστικού Νόμου 4387/2016 (Νόμος Κατρούγκαλου), που αφορά στις συντάξεις χηρείας.

Κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Νόμου στη Βουλή των Ελλήνων, η Νέα Δημοκρατία είχε διατυπώσει όπως είπε, τη διαφωνία της για τη συγκεκριμένη διάταξη, επισημαίνοντας στους αρμόδιους Υπουργούς τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εφαρμογή της.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του ο κ Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον ΥΕΘΑ δήλωσε : “Ο κ. Καμμένος, ως Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης στην αριστερή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ως πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, οφείλει να γνωστοποιήσει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εάν προτίθεται, πέραν της αποστολής επιστολών με αντικρουόμενες θέσεις, να αναλάβει συγκεκριμένες ενέργειες για την επίλυση του θέματος».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ