Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση Ρωσίας κατά ουκρανικής βάσης

24.03.2014 | 09:06
Η ουκρανική βάση της Φεοντόσια στην Κριμαία δέχθηκε τα ξημερώματα την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων, ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook ο εκπρόσωπος των ουκρανικών δυνάμεων στην Κριμαία Βλαντισλάβ Σελέζνιεφ.

Η επιχείρηση διεξήχθη με ελαφρά τεθωρακισμένα άρματα και ελικόπτερα, ενώ ακούγονταν πυρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τρία φορτηγά που μετέφεραν ουκρανούς στρατιώτες με δεμένα τα χέρια και τα πόδια αναχώρησαν δύο ώρες αργόετρα από τη βάση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν η μονάδα πεζικού του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας που δέχθηκε την επίθεση στη βάση προέβαλε αντίσταση.

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις κατά τις τελευταίες ημέρες έχουν καταλάβει πολλές ουκρανικές βάσεις και πολεμικά πλοία στην Κριμαία.

"Η κατάσταση στην Κριμαία είναι περιπεπλεγμένη. Γνωρίζετε ότι τις τελευταίες ημέρες πλοία κατελήφθησαν και στη συνέχεια κατασκέχθηκαν από τους Ρώσους, παρά το γεγονός ότι όλοι οι διοικητές είχαν διαταγή να χρησιμοποιήσουν τα όπλα", παραδέχθηκε ο ουκρανός υπουργός Αμυνας Ιγκορ Τενιούχ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ