Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίδομα Παραμεθορίου: Μπήκε ένα μέρος του - Τι θα γίνει στη συνέχεια

03.09.2016 | 10:44


Την Παρασκευή αργά το μεσημέρι, μπήκαν τελικά κάποια χρήματα από το καλούμενο "επίδομα παραμεθορίου", το οποίο δεν είχε καταβληθεί τους τελευταίους μήνες.


Το επίδομα καταβάλεται μετά από απανωτά δημοσιεύματα του Onalert.gr , τα οποία είχαν προκαλέσει έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Τελικά βρέθηκαν κάποια χρήματα και έτσι την Παρασκευή αργά το μεσημέρι, μπήκαν οι υπογραφές και άρχισε η ενημέρωση των Μονάδων. Το ποσό που έχει μπει είναι 79,25 καθαρά που αντιστοιχεί σε τρεις ημέρες ημέρες εκτός έδρας (ΗΕΕ), αντί των τεσσάρων ημερών που συννήθως δινόταν ανά μήνα.

Από το ΓΕΣ έχουν φύγει τα σχετικά έγγραφα σε όλες τις Μονάδες που δικαιούνται επίδομα (Έβρο - νησιά) αλλά λόγω της ώρας ενεδέχεται να μην έχει πάει το σήμα ακόμα και να το μάθουν την Δευτέρα.

Το επίδομα δεν έχει καταβληθεί από τον περασμένο Μάρτιο και όπως έχει δηλώσει ο ΥΕΘΑ στη Βουλή, οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος έχουν ουσιαστικά χαθεί. Όπως όλα δέιχνουν καταβάλλεται προσπάθεια να καταβληθεί μέρος του δεύτερου τετραμήνου, (Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr το ΓΕΣ περιμένει να βρεθούν και άλλα χρήματα από κωδικούς που θα αποδεσμεύσει το υπουργείο, ώστε να μπορέσει να καταβάλλει και άλλη δόση.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει εάν οι υπηρετούντες σε Έβρο-νησιά θα λάβουν τελικά όλο το επίδομα όπως στις αρχές του χρόνου.


Επίδομα Παραμεθορίου: Ο ΥΕΘΑ επιβεβαιώνει το Onalert - Υπόσχεται 2 μήνες ΗΕΕ

Υπογράφει την καταβολή της αποζημίωσης για δυο μήνες σε όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο ο ΥΕΘΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση - Δεν διευκρινίζει σε ποιους από τους έξι μήνες αναφέρεται.Επίδομα Παραμεθορίου: Πλήρης Επιβεβαίωση του Onalert

Ο ΥΕΘΑ υπό το καθεστώς της πίεσης του δημοσιεύματος, υπόσχεται με σχετική ανακοίνωση την καταβολή δυο μηνών αποζημίωσης σε όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ