Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιλογή - μήνυμα Αβραμόπουλου για τις κρίσεις που έγιναν! Ποιον επέλεξε για υπασπιστή του

08.04.2014 | 11:33
Κίνηση - ματ από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Η επιλογή του νέου υπασπιστή του Πολεμικού Ναυτικού στέλνει ένα μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. Νέος υπασπιστής ο Αντιπλοίαρχος Αθανάσιος Κωνσταντέλλος, “δεξί χέρι” του μέχρι πρόσφατα υπαρχηγού του Στόλου Σπύρου Κονιδάρη.

Δεν περνά απαρατήρητο ότι υπήρξε συνάντηση Αβραμόπουλου - Κονιδάρη ,λίγες ημέρες μετά από την αποστρατεία του υπαρχηγού. Ο οποίος είναι σαφές ότι “πλήρωσε” την επιμονή του να λέει την άποψή του για τα πραγματικα προβλήματα του Πολεμικού Ναυτικού.

Η συνάντηση Αβραμόπουλου - Κονιδάρη είχε προκαλέσει “παγωμάρα” στον Στόλο, το προσωπικό του οποίου εκτιμούσε απεριόριστα τις ικανότητες του πρώην υπαρχηγού. Η απόφαση για την αποστρατεία του -μαζί μ΄ αυτή του Βουραζέλη- προκάλεσαν πραγματικό σεισμό στο ΠΝ η έναταση του οποίου είχε κάνει τον Αβραμόπουλο να αγνοήσει τις εισηγήσεις και να δεχτεί στο γραφείο του τον Κονιδάρη.

Η επιλογή του επιτελάρχη του Κονιδάρη για την θέση του υπασπιστή του ΠΝ δεν μπορεί παρά να είναι το δεύτερο ηχηρό μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ προς “πολλές κατευθύνσεις”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ