Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσημη επίσκεψη ΥΠΑΜ Αλβανίας στην Ελλάδα

13.01.2014 | 13:52
Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας θα πραγματοποιήσει από 14 έως 15 Ιανουαρίου 2014, η Υπουργός Άμυνας της Αλβανίας Μιμη Κοδέλι (Mimi Kodheli), προσκεκλημένη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 15:00 θα διεξαχθούν συνομιλίες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση του κ. Αβραμόπουλου και της κας Κοδέλι (Kodheli) και δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τον Νοέμβριο 2013, κατά τη συνάντησή τους στα Τίρανα ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Αλβανίδα ομόλογός του, Μιμή Κοδέλι εξέφρασαν τη βούλησή τους για περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων. Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος, κάλεσε την Αλβανίδα ομόλογό του να επισκεφτεί την Αθήνα ( διαβάστε εδω το σχετικό άρθρο ) προκειμένου να συζητήσουν από κοινού σχέδια στον τομέα της άμυνας και στο πλαίσιο αυτό οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας για το συγκεκριμένο θέμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας Αλβανίας - Πάνω από 1 δις θα κερδίσει η Άγκυρα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ