Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

O Α/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς - ΦΩΤΟ

28.04.2017 | 09:14
Την τρέχουσα εβδομάδα, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε αρκετές επισκέψεις. Ο ΑΓΕΣ ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων.

Αρχικά, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 ο ΑΓΕΣ επισκέφθηκε την 441 Αποθήκη Βάσης Υγειονομικού Υλικού (441 ΑΒΥΥ) στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές της και στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών Στρατού (ΚΒΙΕΣ) στην Αθήνα, όπου παρακολούθησε επίδειξη από στρατιωτικούς σκύλους.

Επίσης, επισκέφθηκε την έδρα του 472 Τάγματος Επιτήρησης - Πληροφορικής (472 ΤΕΠΠ) στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 μετέβη στην Ιη Μεραρχία Πεζικού ( Ι ΜΠ "ΣΜΥΡΝΗ") στη Βέροια, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού, ενώ επισκέφθηκε και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βέροιας. Ακόμα πήγε στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία (71 Α/Μ ΤΑΞ "ΠΟΝΤΟΣ") στη Νέα Σάντα Κιλκίς, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της. Τέλος, επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών (1 ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ "ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ") στη Ρεντίνα, όπου ενημεμώθηκε για τις δραστηριότητές της και παρακολούθησε την εκτέλεση Βολών Μάχης Ταχείας Αντίδρασης, από Οπλίτες θητείας και Στελέχη.

Επιπλέον, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 πήγε στην 180 Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων (180 ΜΚ/Β "ΗΑWK") στην Αττική, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της

Ο Αρχηγός, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, τις υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ