Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Σπουδαστών AHI στο ΓΕΕΘΑ

04.07.2018 | 16:44
Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, αντιπροσωπεία σπουδαστών του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute - AHI), με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΑΗΙ, κ. Nick Larigakis, επισκέφθηκε το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της 10ης ετήσιας εκπαιδευτικής επίσκεψης που πραγματοποιούν στην Ελλάδα από 28 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2018. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, και ενημερώθηκαν επί θεμάτων αμυντικής πολιτικής.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, η αντιπροσωπεία του ΑΗΙ επισκέφθηκε στην Κρήτη, το Ναύσταθμο Κρήτης, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, το Πεδίο Βολής Κρήτης και την 115 Πτέρυγα Μάχης, ενώ την Πέμπτη 5 Ιουλίου θα επισκεφθεί στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας το Αρχηγείο Στόλου και Πολεμικά Πλοία.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πεδίο βολής Κρήτης.

Εντυπωσιακή θέα για τους επισκέπτες από το παρατηρητήριο του πεδίου βολής Κρήτης.Αναμνηστική πλακέτα στον επικεφαλής της ομάδας των επισκεπτών.

Ενημέρωση επί θεμάτων αμυντικής πολιτικής.Αναμνηστική φωτογραφία έξω από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του ναυστάθμου Κρήτης.

Ενημέρωση στο κέντρο ναυτικής αποτροπής.Τιμητική πλακέτα στον επικεφαλής της αποστολής.Αναμνηστική φωτογραφία από το ναύσταθμο ΚρήτηςΣύντομο briefing επί θεμάτων σχετιζόμενων με τη δράση της ΠΑ.

Αναμνηστικά δώρα δόθηκαν σε όλους τους επισκέπτες.Μέλος της ομάδας σπουδαστών δοκιμάζει τις ικανότητές του στον προσομοιωτή πτήσης του F16.Οι σπουδαστές επισκέφτηκαν την 115 Πτέρυγα Μάχης και φωτογραφήθηκαν με τα F16 που επιχειρούν από την Κρήτη.Αναμνηστική φωτογραφία στην είσοδο του κτηρίου του ΓΕΕΘΑ.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ