Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Τσίπρα στην «φωλιά» των «γερακιών» του Αιγαίου

02.05.2018 | 12:22
Επίσκεψη στην 130η Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, λίγο πριν την μετάβασή του στη Μυτιλήνη, για το περιφερειακό αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα με απεργία και με παράλληλο κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων της Λέσβου απαντούν επιχειρηματίες, επαγγελματίες και φορείς του νησιού στην άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί.

Καλούν σε διαμαρτυρία στο σημείο που θα γίνει η ομιλία του Πρωθυπουργού με αιτήματα την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την άμεση και μόνιμη αποσυμφόρηση των νησιών από τον υπερβάλλοντα αριθμό μεταναστών.

Τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Μυτιλήνη θα είναι αυστηρά. Τον Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύουν επτά διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν οι διμοιρίες δεν ξεπερνούσαν τις δύο. Παράλληλα θα υπάρχουν κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ, ενώ θα αναπτυχθεί και ένα ηλεκτρονικό δίχτυ προστασίας.

Σε διαμαρτυρία προχωρά και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Χίου. Έχουν προγραμματίσει για αύριο το πρωί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του νησιού, ενώ αντιπροσωπεία τους θα μεταβεί στη Μυτιλήνη.

Πηγή: skai.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ