Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Επίσκεψη Βίτσα στην Πορτογαλία - ΦΩΤΟ

14.09.2016 | 13:29
 O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Πορτογαλία, επισκέφθηκε, χθες Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, το Στρατηγείο STRIKFORNATO, όπου είχε συνάντηση με τους επιτελείς του Στρατηγείου και με τους Έλληνες αξιωματικούς που υπηρετούν σε αυτό.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών της Πορτογαλίας και είχε συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών Costanca Urbano de Susa, τον Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Eduardo Cabrita και την Υφυπουργό Catarina Mascelino. Επίσης επισκέφθηκε την Ελληνική Πρεσβεία στην πορτογαλική πρωτεύουσα, καθώς και το Κοινοβούλιο της χώρας, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της Επιτροπής Ελληνοπορτογαλικής Φιλίας.

Ο ΑΝΥΕΘΑ σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Υπουργείο Άμυνας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Άμυνας Marcos Perestrello, με αντικείμενο την αμυντική συνεργασία των δύο χωρών και την ανταλλαγή εμπειριών από τη διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, το Αρχηγείο Ακτοφυλακής και το Αρχηγείο πολεμικού Ναυτικού, καθώς και το πρότυπο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων που λειτουργεί κοντά στη Λισσαβώνα.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ