Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Επιχείρηση Ηλιαχτίδα" στην Λιβύη από "βατράχια" και οι ερασιτέχνες των Αθηνών

30.07.2014 | 23:18
“Ηλιαχτίδα” στα κύματα της Μεσογείου. Η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ το πλήρωμά της και οι βατραχάνθρωποι που επιβαίνουν σ΄ αυτή έχουν αναλάβει μια πολύ δύσκολη αποστολή απεγκλωβισμού Ελλήνων και άλλων Ευρωπαίων πολιτών από τη φλεγόμενη Λιβύη.

Η χώρα που η Δύση…απελευθέρωσε από το Καντάφι βρίσκεται σε μια ανεξέλγκτη κατάσταση. Όπου η αξία της ανθρώπινης ζωής έχε εκμηδενιστεί.

Οι Ελληνικές ΕΔ έχουν την εμπειρία τέτοιων αποστολών. Ειδικά το ΠΝ και η ΠΑ. Το ΠΝ και τα “βατράχια” του έχουν σώσει κόσμο σε Αλβανία και Λίβανο. Η ΠΑ έχει κάνει το ίδιο σε Αίγυπτο και Λιβύη, σχετικά πρόσφατα. Τα πράγματα τώρα είναι πολυ πιο δύσκολα .Αλλά τα “βατράχια” γι΄ αυτό ζουν και αναπνέουν.

Κι αν αυτοί γνωρίζουν τη δουλειά τους καλά θα κάνουν να την μάθουν και κάποιοι στο ΥΠΕΞ. Να τρέχεις να “θάψεις” ένα θέμα που το γνωρίζουν εκατοντάδες άτομα είναι μάταιο! Σε τέτοιες περιστάσεις το καλύτερο είναι να ενημερώνεις και να “δεσμεύεις” δημοσιογράφους και ΜΜΕ για την δημοσιοποίηση της αποτολής. Απλά είναι τα πράγματα σ΄ ολες τις σοβαρές χώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Η Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ στη Λιβύη για εκκένωση της ελληνικής πρεσβείας - Κόλαση στη χώραΑυτά είναι τα σκάφη που μας δίνουν οι ΗΠΑ για τα "βατράχια" μας
Υποβρύχιο του ΠΝ θα εμπλακεί στην "επιχείρηση καταστροφής των χημικών της Συρίας"

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ