Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ερντογάν: H Ευρώπη θα πνιγεί στους φόβους της για τους μουσουλμάνους

16.03.2017 | 09:12
''Η Ευρώπη θα πνιγεί στους δικούς τις φόβους για τους μουσουλμάνους.''  είπε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την hurriyetdailynews.com

Μιλώντας από τη Δυτική επαρχία του Αφιονκαραχισάρ ο Τούρκος Πρόεδρος είπε στην ουσία ότι η Ευρώπη θα πνιγεί στους φόβους της για τους μουσουλμάνους και τους πρόσφυγες. 

Ο Ερντογάν συγκρίνει τον τρόπο που η Ευρώπη αντιμετωπίζει σήμερα τους Μουσουλμάνους με τη συμπεριφορά των ναζί έναντι των Εβραιων στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

''Φοβούνται ακόμα και τους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο.'' τόνισε ο Ερντογάν. Φοβούνται το οτιδήποτε δεν είναι από εκεί, είναι εχθρική σε οτιδήποτε δεν είναι από εκεί. 

Η διπλωματική κρίση Ολλανδίας - Τουρκίας που καθιερώθηκε ως ''Πόλεμος της Τουλίπας'' στα ΜΜΕ οξύνθηκε μετά τα γεγονότα του προηγούμενου Σαββατοκύριακο όπου Τούρκοι Υπουργοί εμποδίστηκαν από τις Ολλανδικές αρχές δια της βίας κατά τη διακεια διαδηλώσεων ώστε να απομακρύνουν τους διαδηλωτές. 

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας μετα από αυτή την κόντρα. Ο Ομέρ Τσελίκ, Τούρκος Υπουργός στην ΕΕ τόνισε ότι ίσως εχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσει η Τουρκία τη συμφωνία με την ΕΕ. 

Με πληροφορίες από τη hurriyetdailynews.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ