Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερντογάν: Η "Γαλάζια Πατρίδα" τρόμαξε τους Έλληνες λόγω της προβολής ισχύος μας

07.03.2019 | 10:32
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν στο 24TV, ένα από τις θεματικές που τέθηκε προς συζήτηση ήταν, η στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας "Γαλάζια" που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και είχε τραβήξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον λόγω του μεγέθους της.

Ο Ερντογάν, ο οποίος κατά την διάρκεια των ασκήσεων είχε ευχαριστήσει τόσο τις στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετείχαν σε αυτές όσο και τον Υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, για τον επιθεώρηση και τον συντονισμό, αναφέρθηκε σε αυτήν λέγοντας πως "στην Ελλάδα τρόμαξαν από την άσκηση"

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Πραγματοποιήσαμε την άσκηση ῾Γαλάζια Πατρίδα᾽ όπου περίπου 120 πλοία μας συμμετείχαν στην άσκηση και οι Έλληνες φέρεται να τρόμαξαν".

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε ότι "μα εμείς δεν κάναμε την άσκηση εναντίον σας! Τι δηλαδή δεν θα κάνουμε ασκήσεις;", χαρακτηρίζοντας την Τουρκία "στρατιωτικό λαό", που "θα κάνει ασκήσεις στις θάλασσες του".

Κατά τον Ερντογάν, μετά το τέλος της "Γαλάζιας Πατρίδας", οι Έλληνες… "ξύπνησαν" και κάνουν ασκήσεις στα νησιά. "Τώρα ολοκληρώθηκε η άσκηση και ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα λιμάνια. 

Τώρα ξύπνησαν οι Έλληνες και πραγματοποιούν κατά την άποψη τους ασκήσεις στα νησιά. Εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα κάποιο φόβο. Όμως είμαστε έτοιμοι πάντα" τόνισε.

Δείτε βίντεο:   

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ