Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερντογάν: Παρλαπίπας με απόδειξη ο "σουλτάνος"

29.03.2018 | 06:15
Παρλαπίπας με απόδειξη είναι ο "σουλτάνος". Τουρκική εφημερίδα χρομέτρησε ομιλίες που έγιναν σε συνέδρια, εγκαίνια, τελετές και σε συνέδρια στο προεδρικό Μέγαρο.  

Σχεδόν μια ημέρα του μήνα διήρκησαν οι δημόσιες τοποθετήσεις τους. Για την ακρίβεια σύμφωνα με την εφημερίδα Duva, η χρονική διάρκεια το διάστημα των ομιλιών που έκανε ο Ερντογάν, μιλώντας σε όλα σχεδόν τα τοπικά συνέδρια του ΑΚΡ, και σε άλλες δημόσιες εκδηλώσεις ήταν τουλάχιστον 1320 λεπτά.

Στην είδηση του Σερκάν Αλάν από την εφημερίδα Duva, αναφέρεται πως ¨Ο Ερντογάν σε αυτό το διάστημα έκανε πολλές δηλώσεις που καθόρισαν την επικαιρότητα, όπως για την συμμαχία ΑΚΡ-ΜΗΡ, την σύνθεση του εθνικού ύμνου, τον πόλεμο στο Άφριν και τους φοιτητές του πανεπιστημίου του Βοσπόρου¨. 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον τελευταίο μήνα μίλησε σε συνέδρια που έγιναν σε Μερσίνα, Αττάλεια, Σακάρια , Μπόλου, Ερζουρούμ, Μάρντιν, Ντιγιαρμπακίρ, Σαμψούντα, Κοτύωρα, Κερασούνα, Τραπεζούντα, Γκιούγκιορεν, Μπέιογλου και Μπαγτζιλάρ.Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, συνολικά μίλησε στον κόσμο 1300 λεπτά στον τελευταίο μήνα , δηλαδή περίπου 22 ώρες. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ