Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Eρντογάν: “Θέλω να γίνω μάρτυρας - Η νίκη στο Αφρίν είναι κοντά - ΒΙΝΤΕΟ

16.03.2018 | 16:51
Συνεχίζει την προπαγάνδα ο Ερντογάν. “ Θέλω να γίνω μάρτυρας” είπε βάζοντας το χέρι του πάνω στο φέρετρο ενός στρατιώτη που έπεσε στη μάχη στο Αφρίν, μιλώντας μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Ερζερούμ. “Ο Αλλάχ υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις από τη Συρία. Η νίκη στο Αφρίν είναι κοντά”, πρόσθεσε.

Ο λόγος του είναι μεστός, μελετημένος και συναισθηματικός. Ξέρει τι πρέπει να πει για να κερδίσει το όχλο που φαίνεται ότι τον βλέπει σα θεό.

Μετά τη κηδεία προχώρησε μάλιστα σε νέες δηλώσεις “φωτιά” στέλνοντας ένα νέο μήνυμα στην ΕΕ: “Αν ανοίξουμε τις πύλες δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!” δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στο Ερζερούμ.

Κάθε μέρα και ένας πύρινος λόγος που φροντίζει να μεταδίδεται στα ΜΜΕ. Κάθε μέρα και ένα μήνυμα φωτιά. Κάθε μέρα νεκροί στη Συρία....

Βίντεο: H ομιλία του Ερντογάν από τη κηδεία του στρατιώτη στο Ερζερούμ όπως εντοπίστηκε στο twiiter μέσα από το λογαρισμό του αυτοεξόριστου δημοσιογράφου Αμντουλάχ Μποζκουρτ



A.M






 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ