Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερντογάν: Το Κυπριακό ψηλά στην αντζέντα με την Τερέζα Μέι

13.05.2018 | 18:17
Το Κυπριακό θα έχει, μεταξύ άλλων, ψηλά στην αντζέντα των συζητήσεων με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτό δήλωσε κατά την αναχώρηση του για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη μέχρι τις 15 Μαίου.

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή του, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε: «Με τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό θα συζητήσουμε τις διμερείς μας σχέσεις και τρόπους ανάπτυξής τους, καθώς και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα. Ως χώρες-εγγυήτριες και οι δύο θα εξετάσουμε και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και τις ευρωπαϊκές σχέσεις. Επιπλέον, θα συζητήσουμε το Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για τη Μέση Ανατολή, ειδικά για τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν»

Η συνάντησή του με την Τερέζα Μέι θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου ενώ την ίδια μέρα θα έχει συνάντηση και με την βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συνοδεύεται από έναν αριθμό υπουργών, που θα συμμετάσχουν στο τουρκο-βρετανικό φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ
Πηγή Φωτό: Financial Times


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ