Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eρντογάν: " Ξεχωριστά κολυμβητήρια για άνδρες και γυναίκες "

26.08.2013 | 13:28
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Τον ισλαμικό νόμο της διάκρισης ανδρών-γυναικών και στις πισίνες δείχνει πως να θέλει να εφαρμόσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο τούρκος πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Ριζούντα δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει ως στόχο την κατασκευή κολυμβητηρίων Ομλυμπιακών διαστάσεων μόνο που η μία θα είναι για τους άνδρες και η άλλη για τις γυναίκες!α
« Η ομάδα της Ριζούντας στο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Α΄Εθνική. Η επιτυχία δεν θα μείνει μόνο στο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε επιτυχίες και στο μπάσκετ, κανό και την κολύμβηση. Θα κατασκευάσουμε ένα κολυμβητήριο για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες» δήλωσε ο Ερντογάν. Η δήλωση του προκάλεσε σκεπτικισμό στην Τουρκία καθώς οι υποστηρικτές του «κοσμικού» κράτους τονίζουν πως αυτή η δήλωση δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του Ερντογάν. Ηδη στην Τουρκία λειτουργούν κάποιες συγκεκριμένες παραλίες μόνο για γυναίκες, μόνο για άνδρες όπως και ξενοδοχεία δίχως κατανάλωση αλκοόλ.

Ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε πως « η νεολαία της Ριζούντας με τα έργα αυτά θα αποφύγει να αποκτήσει κακές συνήθειες».

Ο Ερντογάν κατάγεταi από τη Ριζούντα και η πόλη έχει παρουσιάσει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης λόγω των μεγάλων έργων υποδομής που έχουν κατασκευαστεί στην πόλη αυτή με εντολή του τούρκου πρωθυπουργού.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ