Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24.12.2012 | 10:25

Έρευνα για το θάνατο ενός αξιωματικού SEAL

Ένα ανώτερο στέλεχος των επίλεκτων στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, διοικητής υποομάδας της γνωστής μονάδας SEAL, έχασε τη ζωή του στο Αφγανιστάν

Ένα ανώτερο στέλεχος των επίλεκτων στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, διοικητής υποομάδας της γνωστής μονάδας SEAL, έχασε τη ζωή του στο Αφγανιστάν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας την Κυριακή. Ο θάνατός του πιθανότατα να οφείλεται σε πράξη αυτοκτονίας.

«Το συμβάν είναι υπό διερεύνηση» ανέφερε το αμερικανικό Πεντάγωνο για το θάνατο του 42χρονου Τζομπ Πράις από το Ποτστάουν της Πενσυλβάνια.

Στον Πράις είχε ανατεθεί η διοίκηση σε μια από τις ειδικές μονάδες πολέμου του ναυτικού της SEAL 4 που εδρεύει στο Βιτρζίνια Μπιτς της Βιρτζίνια, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα NBC News και CNN μετέδωσαν δηλώσεις στρατιωτικών αξιωματούχων, που κράτησαν την ανωνυμία τους, ότι ο θάνατος ερευνάται ως πιθανή αυτοκτονία.

Ο αντιστράτηγος Ντέιβιντ Λόιντ εκπρόσωπος της ειδικής μονάδας πολέμου του ναυτικού, η οποία αποτελείται από τέσσερις ομάδες SEAL, αρνήθηκε να σχολιάσει τα αίτια του θανάτου, του αξιωματικού, λέγοντας ότι είναι υπό έρευνα.

Ο Πράις ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη υπηρετούσε από το Μάιο του 1993, αρκέστηκε να πει ο Λόιντ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ