Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχεται η ώρα της αναμέτρησης στην Ουκρανία - Η απάντηση Πούτιν στον Ομπάμα

01.03.2014 | 11:09
Η Μόσχα δεν θα αδιαφορήσει για την αποκατάσταση της «τάξης και της ηρεμίας» που ζήτησε ο νέος πρωθυπουργός της Κριμαίας Σεργκέϊ Αξιόνοφ. Το Κρεμλίνο μέσω ρωσικών πρακτορείων ειδήσεων έδωσε το στίγμα του προς όλες τις κατευθύνσεις και ειδικά προς την Ουάσινγκτον. Από την οποία τη νύχτα ήρθε η “προειδοποίηση” πως οποιαδήποτε στρατιωτική ενέργεια της Ρωσίας στην Ουκρανία θα έχει κόστος.


«Λαμβάνοντας υπόψη την ευθύνη μου για τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών, ζητώ από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να βοηθήσει στη διασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας στο έδαφος της Κριμαίας» είπε ο Σεργκέι Αξιόνοφ και το Κρεμλίνο απάντησε πως«δεν θα αδιαφορήσει για την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ, ο οποίος ζήτησε την παροχή στήριξης για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας στο έδαφος της Αυτόνομης Δημοκρατίας».

Η ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Κριμαία έχει ισχυροποιηθεί .

Η τοπική κυβέρνηση της χερσονήσου της Κριμαίας ανασύστησε τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας «Μπερκούτ», που είχε με απόφασή του διαλύσει το Κίεβο. Μάλιστα από χθες το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με επείγουσα εντολή του διέταξε το ρωσικό Προξενείο στη Συμφερόπολη να χορηγεί ρωσικά διαβατήρια σε όσους άνδρες της μονάδας Μπερκούτ το επιθυμούν.

Την Πέμπτη, ρώσοι βουλευτές πρότειναν νομοσχέδια για τη διευκόλυνση της ενσωμάτωσης τμημάτων της Ουκρανίας από τη Ρωσία και της απόκτησης ρωσικής ιθαγένειας με διαδικασίες εξπρές.

Το βίντεο είναι απο την στιγμή της κατάληψης του κοινοβουλίου της Κριμαίας


Διαβάστε ακόμη:


Η πρώτη φωτό από την ρωσική επέμβαση με τον Ομπάμα να λέει ότι "θα υπάρξει κόστος"
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ