Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχεται νέα θύελλα - Ο Τσίπρας μιλά για παρακολούθησή του από την ΕΥΠ

05.10.2013 | 19:57
Μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση και θα φέρει νέα πολιτική θύελλα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση φέρεται να έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, σύμφωνα με τη Real News της Κυριακής.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας προήδρευσε της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω των αποκαλύψεων για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και ενώ μερικά 24ωρα πριν είχαν συλληφθεί ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς. 

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, πως τόσο το τηλέφωνό του όσο και τα τηλέφωνα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

«Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας», φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Είναι βέβαιο πως η αποκάλυψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φέρει νέα σύγκρουση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. 

Είναι πρωτοφανές αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγέλλει πως παρακολουθείται από τις μυστικές υπηρεσίες της ίδιας του της χώρας, άλλωστε.

Απάντηση Δένδια
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News για ισχυρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται:
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!
Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.
Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί.
 

 Διαβάστε ακόμη:


Η Χρυσή Αυγή "έφαγε" τον προιστάμενο αντικατασκοπίας της ΕΥΠ
 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ