Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΣΠΕΘ: Το 404 ΓΣΝ πρέπει να εκσυγχρονιστεί!

28.06.2016 | 20:21
 Ανακοίνωση με την οποία θίγουν τα κακώς κείμενα στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, εξέδωσε η Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στην ανακοίνωση ζητούν τη στελέχηση με γιατρούς και την ενξίσχυση του νοσοκομείου που απαξιώνεται με τις διαρκείς μεταθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν:

Τις τελευταίες ημέρες η Ένωσή μας, γίνονται αποδέκτης παραπόνων, τόσο από τα μέλη της, όσο και υπολοίπων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ), σε ότι αφορά την υποβάθμιση και σταδιακή απαξίωση του 404 Γ.Σ.Ν. Λάρισας.

Πληροφορηθήκαμε ότι, πλέον του 1/3 του προσωπικού του 404 Γ.Σ.Ν. Λάρισας μετατίθεται χωρίς να αναπληρώνεται, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι μεταθέσεις της ΠΑ και του ΠΝ, που πιθανόν να επιδεινώσουν τη λειψανδρία του Νοσοκομείου.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε απαραίτητη τη στελέχωση του σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, σε συνδυασμό με την επιβεβλημένη ανάγκη για εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του στρατιωτικού προσωπικού της περιφέρειάς μας, σε θέματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας παροχής υγείας.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), υπερασπίζεται την ανάγκη εκσυγχρονισμού και εύρυθμης λειτουργίας του 404 Γ.Σ.Ν. Λάρισας, δεν δέχεται σε καμία περίπτωση την υποβάθμισή του και διεκδικεί το δικαίωμα του στρατιωτικού προσωπικού της περιφέρειάς μας σε αποτελεσματικές και ποιοτικές παροχές υγείας. Τέλος δεν στηρίζουμε πρακτικές χρησιμοποίησης των προβλημάτων παροχής υγείας για εκμετάλλευση από κανέναν.

Η επίλυση των προβλημάτων υγείας χρειάζεται νηφαλιότητα, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και τεκμηρίωση απόψεων από όλους, προκειμένου να διαφυλαχθεί με τον καλύτερο τρόπο το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου που είναι η υγεία του.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ