Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνικιστικός "χαβάς" Μπαχτσελί: Τέλειωσε η υπομονή με τα νάζια της ΕΕ

28.03.2018 | 11:32
Συνεχίζει τον εθνικιστικό χαβά του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ένα εικοσιτετράωρο μετά τις ιταμές δηλώσεις του εναντίον της Ελλάδας, ο πολιτικός ηγέτης των γκρίζων λύκων της Τουρκίας και πρόεδρος του ΜΗΡ, είπε ότι τελείωσε η τουρκική υπομονή με τα νάζια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστήριξε πως η Ε.Ε απέβαλε, πρόσβαλε και υποτίμησε την Τουρκία και συνέχισε λέγοντας: ¨Οι προβαλλόμενες ως ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. έχουν κολλήσει. Στην πραγματικότητα η πύλη για την απόκτηση ιδιότητας μέλους για την Τουρκία έκλεισε. Είναι υποχρεωτικό να δοθεί η δέουσα απάντηση. Πλέον δεν έχουμε υπομονή να αντέχουμε τα νάζια της Ε.Ε. Και αν τελειώσει ας τελειώσει. Δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου.¨


Bahçeli ‘Varna Zirvesi’ne teÅŸhisi koydu: AB kapısı kapandı, gereken cevap verilsin
Υπενθυμίζεται ότι εχθές ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας ο σύμμαχος του Ταγίπ Ερντογάν και ηγέτης του τουρκικού εθνικιστικού κινήματος των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος μίλησε με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο εναντίον των Ελλήνων και των προγόνων τους σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του. «Ο βυθός της θάλασσας του Αιγαίου είναι γεμάτος από τους παππούδες τους», είπε ο Μπαχτσελί, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Ερντογάν δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να επιδίδεται σε αθλιότητες και αήθεις επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας.

«Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο», είχε αναφερεί χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Μπαχτσελί.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ