Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωπαίοι στρατιώτες ...σε ετοιμότητα κατά τρομοκρατών! Όργια σε αστυνομικό τμήμα και..ψώνια!

02.01.2016 | 12:46

Τι να την κάνεις τη στολή αν δεν μπορείς να την υπηρετήσεις… Όσοι είναι υποστηρικτές της εξόδου του στρατού στο δρόμο ,γιατί θεωρούν ότι αυτό από μόνο του παρέχει απόλυτη ασφάλεια έναντι των απειλών που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ,θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με την βελιγική εφημερίδα La Derniere Heure στο Βέλγιο οκτώ άνδρες στρατιώτες έκαναν ξέφρενα όργια με δύο γυναίκες αστυνομικούς ,μέσα σε αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια της πειόδου που το Βέλγιο ήταν…σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού . Προφανώς οι πρωταγωνιστές του οργίου ερμήνευσαν διαφορετικά τον…κόκκινο συναγερμό.

Και για να καταλάβετε πως οι ευρωπαϊκοί στρατοί αντιμετωπίζουν την …ετοιμότητα δείτε τη φωτογραφία από το twitter. Δύο Βέλγοι πάνοπλοι στρατιώτες πρόλαβαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους να κάνουν και τα ψώνια τους!!!

Και μετά περιμένουμε απ΄ αυτούς τους βορειοευρωπαιους να καταλάβουν γιατί η Ελλάδα θέλει και πρέπει να έχει εθνικό στρατό! Και είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο για την ...φύλαξη των "εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης". Ευτυχώς που τα φυλάμε εμείς παιδιά...

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ