Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαφανίστηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μετά από άδεια από τις φυλακές

07.01.2014 | 08:06
Συναγερμός σήμανε από το βράδυ της Δευτέρας στην αστυνομία καθώς ο Χριστόδουλος Ξηρός, καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, δεν εμφανίστηκε όπως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας στη Χαλκιδική. Ο Ξηρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει άδεια από τις φυλακές, με τον όρο να παρουσιάζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 
Και ενώ καθημερινά, από την 1η Ιανουαρίου όταν ξεκίνησε η 9ημερη άδειά του, εμφανιζόταν κανονικά στο Α.Τ., χθες, ήταν άφαντος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων. Σημειώνεται πάντως πως έχει περιθώριο να επιστρέψει στη φυλακή μέχρι αύριο. 

Η μεταφορά το Σάββα Ξηρού 

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές στη Χαλκιδική "τρέχουν και δε φτάνουν" για να βρουν τον αδερφό του, τα ξημερώματα υπό δρακτόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε από τις φυλακές Κορυδαλλού η μεταφορά του Σάββα Ξηρού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. 

Η κατάσταση της υγείας του Ξηρού έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και είχε υποβάλει αίτημα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ