Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελίξεις και συλλήψεις (;) τις επόμενες ώρες προανήγγειλε ο Καμμένος για τα θέματα "διαφθοράς"

22.07.2015 | 13:27
Εξελίξεις και ίσως συλλήψεις (;) προανήγγειλε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τα θέματα διαφθοράς-διαπλοκής,αμέσως μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Π.Καμμένος δήλωσε ότι “ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού. Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής να προχωρήσουμε άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες”.

Αναφέρθηκε επίσης στην προστασία της πρώτης κατοικίας και στη φορολόγηση των αγροτών.

Όλη η δήλωση Καμμένου:


«Είχα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, μετά τη σύσκεψη που είχε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία. Η παρουσία μας στην Κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα. Αυτό είναι δεσμευτικό.

Παράλληλα, όλα αυτά τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών, τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, δεν είναι αληθινά. Δεν ψηφίζεται σήμερα και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα οδηγήσει στη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής. Η πρωτογενής παραγωγή για την Κυβέρνηση αυτή, αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα, αποτελεί την έξοδο από την κρίση.

Τρίτον, το θέμα της διαφθοράς. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού. Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής να προχωρήσουμε άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ