Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έξι θέσεις υπασπιστών διοικήσεως προκήρυξε το ΓΕΣ - Που θα υπηρετούν

21.05.2014 | 00:01
Προκηρύχθηκαν οι θέσεις  “υπασπιστών διοίκησης”,θεσμός  που αποτελεί έμπνευση του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου. Το εγχείρημα έχει γίνει δεκτό με θερμά σχόλια αλλά και με πολύ μεγάλο προβληματισμό από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι θετικές απόψεις έχουν να κάνουν ασφαλώς με την ευκαιρία που δίνεται σε στελέχη που βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα να διεκδικούν και να κερδίζουν θέσεις που μέχρι τώρα ήταν για λίγους.

Οι προβληματισμοί έχουν να κάνουν με τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στο προσωπικό των ΕΔ.

Όπως και να ‘χει πάντως προκηρύχθηκαν έξι θέσεις για :
1. Υπασπιστήριο Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού
2.Υπασπιστήριο Διοικητού 1ης Στρατιάς
3.Υπασπιστήριο Διοικητού Γ΄Στρατιάς
4.Υπασπιστήριο Διοικητού Δ΄Στρατιάς
5.Υπασπιστήριο Διοικητού ΑΣΔΥΣ
6.Υπασπιστήριο Διοικητού ΑΣΔΕΝ
Σύμφωνα με όσα προβλέπει η προκήρυξη η επιλογή τους θα γίνει σύμφωνα “με τα μόρια που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία”.

Η προκήρυξη Κάλυψης θέσεων «Υπασπιστή ∆ιοίκησης» αναφέρει:

1. Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθμό Φ. 400/25/321913/Σ.4815/15 Μαϊ 14/ Απόφαση ∆ιευθυντή Β ́ Κλάδου του ΓΕΣ που αφορά στην προκήρυξη κάλυψης θέσεων «Υπασπιστή ∆ιοίκησης».
2. Οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν μέχρι την 28 Μαϊ 14, την αίτηση τους στη Μονάδα ή την Υπηρεσία που υπηρετούν και αντίστοιχα οι Μονάδες ή οι Υπηρεσίες, να υποβάλλουν άμεσα και όχι αργότερα από την 29 Μαϊ 14 τα παραπάνω αιτήματα με την επισυναπτόμενη σε αυτά αλληλογραφία απευθείας στις ∆ιευθύνσεις των Όπλων ή των Σωμάτων του ΓΕΣ που ανήκει το εν λόγω προσωπικό. Οι παραπάνω ∆ιευθύνσεις να υποβάλουν όλη την αλληλογραφία μέχρι την 13 Ιουν 14 στην ∆ΙΜΣΠΡΟ/ΓΕΣ/4γ σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παράγραφο 9 της συνημμένης απόφασης.


Διαβάστε ακόμη:

"Υπάρχουν νομικά προβλήματα στην απόφαση για το Εθνόσημο κύριοι Αρχηγοί"Το εθνόσημο "στέλνει" τα γαλόνια ...στους αγκώνες! Τα πρακτικά προβλήματα!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ