Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έξω στρατιωτικοί ναζί διώκονται άμεσα - Τι έγινε στη Γαλλία

21.12.2013 | 00:31
Για όσους στα Γενικά Επιτελεία είχαν κρυφτεί πίσω από το φοβερό επιχείρημα ότι τίποτα δεν απαγορεύει σε κάποιον στρατιωτικό να φέρει ναζιστικά σύμβολα και τατουάζ έχουμε πολύ άσχημα νέα. Που απλά επιβεβαιώνουν την αδυναμία τους να λύσουν και τα απλά.

Τα αυτονόητα νέα έρχονται από τη Γαλλία στην οποία υπάρχει μάλιστα και ισχυρό ρεύμα ακροδεξιάς.


Το γενικό επιτελείο των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων απέσυρε από τον ιστότοπό του τη φωτογραφία ενός στρατιώτη που μετέχει στην αποστολή της Γαλλίας στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ο οποίος φέρει στο μπράτσο του ένα ναζιστικό σύμβολο.
Η φωτογραφία αποσύρθηκε και ο στρατιώτης "θα τεθεί σε διαθεσιμότητα" μόλις εξακριβωθεί ποιος είναι, δήλωσε ο συνταγματάρχης Ζιλ Ζαρόν, ο εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου.
Ο στρατός χαρακτήρισε "απαράδεκτη" την πράξη του στρατιώτη τονίζοντας ότι "δεν αντικατοπτρίζει τη στάση των ενόπλων δυνάμεων".
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFMTV η φωτογραφία του στρατιώτη αναρτήθηκε από το γενικό επιτελείο στη σελίδα του στο Facebook όπου παρουσιάζονται οι αποστολές του γαλλικού στρατού στο εξωτερικό.

Ο Ζαρόν είπε ότι ο στρατιώτης έφερε στο μπράτσο ένα σήμα που με μια επιγραφή η οποία "αποκαλύπτει μια ιδεολογία την οποία καταδικάζουμε χωρίς περιστροφές". Στη φωτογραφία που αναδημοσιεύεται στον ιστότοπο του BFMTV διακρίνεται καθαρά ο στρατιώτης με το όπλο ανά χείρας και το σήμα με τον αριθμό 32 πάνω στη γαλλική σημαία. Στα γερμανικά είναι γραμμένο το σύνθημα των Ες-Ες "Η τιμή μου είναι η πίστη μου".


Για την υπόθεση διατάχθηκε έρευνα από τον αρχηγό του γενικού επιτελείου, ναύαρχο Εντουάρ Γκιγιό. 


Εδώ ας καθήσουμε να τους καμαρώνουμε...

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ