Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

01.05.2013 | 00:01

Εξοπλισμοί: Οι φήμες για εντάλματα σύλληψης για πολιτικούς και οι έρευνες των δικαστών

Τα τελευταία 24ωρα στα δημσοιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί επίμονα η φήμη ότι επίκειται σύλληψη ακόμη δύο πολιτικών προσώπων.

Τα τελευταία 24ωρα στα δημσοιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί επίμονα η φήμη ότι επίκειται σύλληψη ακόμη δύο πολιτικών προσώπων. Η φήμη αυτή θέλει να υπάρχει σχέση με τις έρευνες που γίνονται από την Δικαιοσύνη σε θέματα εξοπλισμών. Προφανώς η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα πέρσι έγινε από κάποιους …έθιμο.

Ποια είναι η αλήθεια.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση περί έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

Παρόλα αυτά είναι δεδομένο ότι υπάρχει μια αξιοπρόσεκτη κινητικότητα δικαστικών λειτουργών οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες γύρω από συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά μάλλον έχουν τις έχουν εντείνει.

Αμέσως μετά το Πάσχα μάλιστα έχουν καλέσει συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα επί εξοπλιστικών προγραμμάτων που έχουν να κάνουν με την Πολεμική Αεροπορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Άκη και τα "διόδια" των εξοπλισμών που δεν κλείνουν ποτέ

Στοιχεία - σοκ: 0,154% των αμυντικών δαπανών για έρευνα και ανάπτυξη στις ΕΔ!


Οι πολεμικές βιομηχανίες σε απόγνωση!
 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ