Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξοπλισμοί: Ο συνήγορος Ευσταθίου μιλά για "καταιγίδα μίζας" και μετά το 2005 - Τι είπε για πολιτικούς

10.01.2014 | 08:01
Χοντραίνει το παιχνίδι στην υπόθεση με τις μίζες στους εξοπλισμούς. Ο συνήγορος του κατηγορουμενου Παναγιώτη Ευσταθίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα επιβεβαίωσε δύο πολύ κρίσιμα ζητήματα:

•Παραδέχτηκε ότι ο εντολέας του είπε πως υπήρχαν μίζες και μετά το 2005! Και μάλιστα ο κ.Δημητρακόπουλος μίλησε για “καταιγίδα μίζας”.

•Παραδέχτηκε ότι ένας από τους λογαριασμούς που έδωσε ο εντολέας του “οδηγεί και σε πολιτικά πρόσωπα”.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Βαγγέλης Βασιλάκος ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα το 2006 και ζήτησε διευκρινήσεις από τον κ.Δημητρακόπουλο. Εκείνος απάντησε ότι υπήρχαν περιπτώσεις αξιωματικών που απαιτούσαν χρήματα για συμφωνίες που είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Η απάντηση της Δικαιοσύνης


Η Δικαιοσύνη έδωσε την δική της απάντηση στην φημολογία και στην καχυποψία
που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τις έρευνες για το μαύρο χρήμα στους εξοπλισμούς. Η κλήση σε απολογία της συζύγου του Πάνου Ευσταθίου από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή είναι μήνυμα ότι “μόλις αρχίσαμε”. 

Επιπλέον δείχνει ότι οι ανακριτικές αρχές δεν έχουν πειστεί από τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του Ευσταθίου ότι οι Γερμανοί “δεν δωροδόκησαν πολιτικούς”. Η κλήση της συζύγου Ευσταθίου αποτελεί μία ακόμη μορφή πίεσης προς τον κατηγορούμενο επιχειρηματία. Τα ονόματα αποστράτων που έδωσε δεν ικανοποιούν τις δικαστικές αρχές που ενδεχομένως έχουν κι άλλα στοιχεία στο “οπλοστάσιό” τους τα οποία όμως θέλουν να “δέσουν” με ομολογίες και καταθέσεις.Διαβάστε ακόμη:

Και η σύζυγος Ευσταθίου στον ανακριτή - Γιατί την καλούν

"Η μπόχα από τις μίζες στους εξοπλισμούς και η "αφωνία" της ηγεσίας των ΕΔ" - Αντισυνταγματάρχης γράφει 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ