Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

F-15: Οι ΗΠΑ στέλνουν τον αήττητο "αετό" στην εξώπορτα του Πούτιν - ΦΩΤΟ

07.10.2018 | 08:45
 Οι ΗΠΑ έστειλαν τους αήττητους "αετούς" της, τα μαχητικά αεροσκάφη F-15, στην εξώπορτα του Πούτιν, καθώς για πρώτη φορά F-15 αναπτύσσονται σε Ουκρανικό έδαφος. Τα F-15C της 194 Μοίρας έφτασαν στην Ουκρανία προκειμένου να συμμετάσχουν στην πολυεθνική άσκηση Clear Sky 2018.

Τα F-15C της 196 Μοίρας της 144 Πτέρυγας Μάχης της Αεροπορικής Εθνικής Φρουράς της Καλιφόρνια με βάση το Φρέζνο, έφτασαν στην Ουκρανία για πρώτη φορά για να συμμετάσχουν μαζί με περισσότερα από 900 άλλα μαχητικά αεροσκάφη στην πολυεθνική άσκηση Clear Sky 2018 που πραγματοποιείται στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας και της Πολωνίας.Οι αμερικανικοί "αετοί" βρίσκονται στην αεροπορική βάση Starokostiantyniv, δυτικά του Κιέβου.

Τα αεροπορικά γυμνάσια Clear Sky 2018 θα προσομοιώσουν σενάρια αεροπορικών επιδρομών, και θα περιλαμβάνουν τόσο αερομαχίες, όσο και αποστολές εγγύς αεροπορικής υποστήριξης, αεροδιακομιδές και στοιχεία κυβερνοπολέμου.

Πέρα από τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και την Πολωνία, στην άσκηση θα συμμετέχουν δυνάμεις από την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Βρετανία. Πηγή The Aviationist

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ