Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

F-22: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην βάση Tyndall της USAF - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

12.10.2018 | 09:39
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Αεροπορική βάση Tyndall στη Φλόριντα. Ο Τυφώνας Michael δεν άφησε τίποτα όρθιο. Ανυπολόγιστες ζημιές σε κτήρια και υπόστεγα. Μένουν άστεγα τα F-22 Raptors της 325ης Πτέρυγας Μάχης της ΠΑ των ΗΠΑ.

Πολύ μεγαλύτερες από ότι αρχικά υπολογιζόταν είναι η ζημιές στην αεροπορική βάση Tyndall της USAF, με πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ να κάνουν λόγο ακόμα και για ολική καταστροφή της βάσης.

Η πραγματική έκταση της ζημιάς αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό στο παρακάτω βίντεο όπου θα δείτε την μεγάλη καταστροφή που έχουν υποστεί τα κτήρια και τα υπόστεγα της βάσης, με σκεπές να έχουν ξηλωθεί, κτήρια να έχουν γκρεμιστεί, δέντρα ξεριζώθηκαν, στατικά εκθέματα αεροσκαφών παρασύρθηκαν αρκετά μέτρα από την θέση τους.


Η βάση μέσα από την σελίδα της στο Facebook ανακοίνωσε τα νέα την Τετάρτη το βράδυ και δήλωσε ότι το πλήρες εύρος των ζημιών δεν είναι γνωστό, αλλά θα διεξάγουν αρχικές εκτιμήσεις ζημιών όταν αυτό είναι ασφαλές.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την πύλη της βάσης αεροπορικής βάσης και δείχνει την ένταση των ανέμων.


Όλα τα αεροσκάφη της βάσης, από τη Δευτέρα, είχαν εκκενωθεί και έχουν μεταφερθεί στην βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Wright-Patterson στο Οχάιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.Το ίδιο συνέβη και με το προσωπικό της βάσης αργότερα εκείνη την ημέρα.Οι αξιωματούχοι της βάσης δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα είναι ασφαλές να επιστρέψουν.Η βάση Tyndall φιλοξενεί την 325h Πτέρυγα Μάχης της USAF και αποτελεί βασικό κόμβο εκπαίδευσης για τα αεροσκάφη F-22, F-15 και F-35A.


Αεροσκάφος F-15, το οποίο αποτελούσε στατικό έκθεμα της βάσης.

Με πληροφορίες από Business Insider, Daily Mail, Sputnik

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ