Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

F-35 "Beast mode": Ολλανδικά stealth μαχητικά οπλισμένα σαν αστακοί - ΒΙΝΤΕΟ

19.08.2018 | 09:30
Ολλανδικά F-35Α σε μια σπάνια εμφάνιση σε διαμόρφωση "Beast Mode" έκλεψαν την παράσταση κατά την διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων στην Sierra Nevada της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Το δυνατό σημείο των μαχητικών αεροσκαφών F-35 είναι η τεχνολογία stealth που τα καθιστά αόρατα στα εχθρικά ραντάρ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα F-35 να πετούν, συνήθως, με ελαφριές διαμορφώσεις οπλισμών. Είναι, λοιπόν, ένα σπάνιο φαινόμενο να βλέπει κανείς να πετά ένα F-35 στην διαμόρφωση "Beast Mode", δηλαδή με τον μέγιστο δυνατό αριθμό πυραύλων και βομβών, καθώς έτσι μειώνονται δραμματικά οι δυνατότες stealth των μαχητικών. Μια τέτοια εμφάνιση αποθανάτησε ο φακός του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Frank Crebas, όταν F-35A της Βασιλικής Ολλανδικης Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησan χαμηλές πτήσεις με πλήρη οπλισμό στη Sierra Nevada της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τα μαχητικά F-35 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Ολλανδίας απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Edwards και πέταξαν υπό διαμόρφωση Εγγύς Αεροπορικής Υποστήριξης (CAS "Beast Mode"), φέροντας τον μέγιστο δυνατό οπλισμό που συμπεριλαμβάνει 2 κατευθυνόμενους πυραύλους AIM-9X, 2 κατευθυνόμενους πυραύλους AIM-120 AMRAAM (στο εσωτερικό κοίτος του αεροσκάφους) και 4 κατευθυνόμενες βόμβες GBU-31 2,000-lb και άλλες 2 στο εσωτερικό κοίτος του σκάφους.Με πληροφορίες από The Aviationist, πηγή βίντεο Frank Crebas

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ