Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Χρυσή Αυγή τα ΄βαλε ...και με το facebook!

09.11.2012 | 22:19
Με μανία η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να παρουσιαστεί ως το “αδικημένο κίνημα που το κατατρέχουν οι ισχυροί”, αν και μέχρι τώρα δεν έχει ενοχλήσει ούτε έναν απ΄ αυτούς. Τώρα τα έβαλε και με το facebook το οποίο κατηγορεί ότι “κατέβασε” τα προφίλ όλων των βουλευτών της.

Στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει:

“Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών.
Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, "ρίχνοντας" τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών.
 
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό”.


 
 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ