Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28.06.2012 | 20:35

Ο Χίτλερ στο Χόλυγουντ!

Η ηθοποιός Maria de Medeiros (“Pulp Fiction”) αποφασίζει να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της βετεράνου ηθοποιού Micheline Presle, της οποίας η καριέρα ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30.

Η ηθοποιός Maria de Medeiros (“Pulp Fiction”) αποφασίζει να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της βετεράνου ηθοποιού Micheline Presle, της οποίας η καριέρα ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30. Συζητούν για τις διάφορες ταινίες που γύρισε στην καριέρα της αλλά πιο πολύ στέκεται στην ταινία του Luis Aramacheck, με τίτλο “I don’t love you” η οποία δεν έφτασε ποτέ στις αίθουσες. Αναζητώντας αυτήν την ταινία, η Maria de Medeiros, ο καμεραμάν της Wim Willaert και η υπόλοιπη ομάδα ξεκινούν μια έρευνα από την οποία ανακαλύπτουν ένα άλλο φιλμ με τίτλο «Ο Χίτλερ στο Χόλλυγουντ» και το οποίο συνδέει τον αρχηγό των Ναζί με την ανάπτυξη του Χολυγουντιανού σινεμά. Μία ιστορία που θα μπορούσε να έχει αλλάξει την ιστορία του παγκόσμιου σινεμά! Σιγά σιγά ξεδιπλώνεται μία θεωρία συνωμοσίας που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όλη την ομάδα της Πορτογαλίδας ηθοποιού.
 
Στην ιστορία ακούγονται μαρτυρίες από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Wim Senders, Andrei Konchalovski, Θόδωρος Αγγελόπουλος και Emir Kusturica είναι μερικοί μόνο από εκείνους που «συμβάλλουν» στις έρευνες. Από τις Κάννες στο Βερολίνο, στη Βενετία η Maria de Medeiros οδηγείται σε πόλεις - σταθμούς του Ευρωπαϊκού σινεμά μέχρι να φτάσει στη Μάλτα όπου και αποκαλύπτεται η αλήθεια γύρω από την συνωμοσία

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ