Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Πολεμική Αεροπορία "απογειώνει" τη ΦΛΟΓΑ

21.09.2012 | 18:55
''Απογειώνει'' η Πολεμική Αεροπορία την ''Φλόγα'', τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Με πρωτοβουλία της  Πτέρυγας αεροπορικής κπαίδευσης πιλότων (120 ΠΕΑ) της Καλαμάτας διοργανώνεται  Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ της ομάδας των αεροπόρων με την αντίστοιχη ομάδα του Συλλόγου ''Φλόγα'', για ενίσχυση του έργου του κοινωνικού αυτού φορέα που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια δράσης.
 
         
Ο αγώνας, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, θα γίνει αύριο  Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:00, στο δημοτικό στάδιο «Π. Μπαχράμης» στην Καλαμάτα.Στην εκδήλωση θα παραστεί και αντιπροσωπεία την διοίκησης της Φλόγας με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Μαρία Τρυφωνίδη. 

''Η διοργάνωση ενός τέτοιου φιλανθρωπικού αγώνα,αναδεικνύει την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που διακατέχει τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και τις οικογένειές τους'', αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΑ . Ηεκδήλωση αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Φλόγας στο Facebook όπου έχι μεγαλη απήχηση!(http://www.facebook.com/sillogosfloga?ref=ts και http://www.facebook.com/sillogosfloga?ref=ts).
 Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε αντίστοιχος αγώνα στην Θέρμη Θεσσαλονικης μεταξύ των ομάδων την Φλόγας και της ομάδας της αεροπορικής βάσης που εδρεύει στο αεροδρόμιο Σέδες.(Η φωτογραφία από παλιότερο αγώνα της ομάδας της Φλόγας).  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ