Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρέχει η Φλόγα της ελπίδας!

26.09.2012 | 21:36
Οι Δρομείς Ζωής , οι Δρομείς της ''Φλόγας'' τρέχουν.

Ξεκινάει και εφέτος η "κούρσα" των Δρομέων Μαραθωνοδρόμων με την φανέλα της ''Φλόγας'', του  του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασία. 
 
-Πρώτοι στο ''χορό'' του μαραθωνίου για τους σκοπούς της Φλόγας οι Βάϊος Μεσδανίτης και Κώστας Κουρτέλης που αγωνίζονται
στον Μαραθώνιο του Βερολίνου στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
 
- Ακακολουθεί ο Μαραθώνιος του Άμστερνταμ με την συμμετοχή του Παντελή Καψή στις 21 Οκτωβρίου.
 
- Νωρίτερα θα έχουμε την πολλαπλή συμμετοχή στον Υπερμαραθώνιο Παρθένου Δάσους Παρανεστίου (Virgin Forest Ultra Trail - V.F.U.T.) 120 χιλιόμετρα  με 6.000 μ. + θετικής υψομετρικής που θα γίνει στις  13 και 14 Οκτωβρίου 2012. Συμμετέχουν οι  Βίκυ Καρπούζα, Άντζελα Τερζή, Ντέμη Ξυλά , Παναγιώτης Μπαφίτης και Χρήστος Κατσιρόπουλος.
 
-Μια εβδομάδα μετα ακολουθεί το Rodopi Ultra Trail 100 miles, επίσης στην οροσειρά της Ροδόπης, ένας αγ'ωνας 164 χιλιομέτρων με 8.000 μ. + θετικής υψομετρικής με συμμετοχή των Δημήτρη Καζούρη και  Παύλου Διακουμάκου, και,
 
-Τέλος - για φέτος! - ο αγώνας της Χρονιάς για όλους τους δρομείς της Φλόγας, περίπου  70 τον αριθμό, στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 11 Νοεμβρίου 2012 και στους παράλληλους  αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων.
 
Να σημειώσουμε  και μια ''διεθνή συμμετοχή'' - όχι την πρώτη : Την  περασμένη εβδομάδα στον Μαραθώνιο του Όσλο 2012 έτρεξε με την Φανέλα της Φλόγας (φωτογραφία) ο επίσης δρομέας της Φλόγας Νορβηγός  Morten Damsleth, που έχει λάβει μέρος και στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
 
Αξίζουν ένα χειροκρότημα,όταν τους δείτε να τρέχουν! Χειροκροτείτε - και στηρίζετε- έτσι τον αγώνα των παιδιών της Φλόγας που δίνουν την δική τους μάχη. Και κάθε στήριξη της Φλόγας, ηθική και υλική, έχει πολλαπλασιαστική αξία! 
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ