Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φονική Καταιγίδα: Εντολή Α/ΓΕΕΘΑ για δεκαήμερη άδεια στους πληγέντες των ΕΔ

17.11.2017 | 13:51
Εντολή για να χορηγηθεί κατ'εξαίρεση άδεια δέκα ημέρών στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων,που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η άδεια 10 ημερών χορηγείται πέραν των προβλεπομένων στο στρατιωτικό και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

i.Υπηρετούντες
ii.Καταγόμενους
iiiΈχοντες έννομο συμφέρον 

στη Σύμη ή στις περιοχές του Νομού Αττικής που βρέθηκαν στη δίνη των ακραίων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν τα τελευταία 24ωρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αναφορά στις υπηρεσίες που υπάγονται.

Η χορήγηση της άδειας θα γίνει με fast track διαδικασίες και σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσει η τυπική διασταύρωση των στοιχείων με την υποβολή -όπου απαιτείται-από πλευράς των ωφελουμένων των απαραίτητων δικαιολογητικών. 


Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας:

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, και μετά από εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, χορηγήθηκε, κατ’ εξαίρεση, άδεια απουσίας δέκα ημερών, πέραν των προβλεπομένων, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί, κατάγεται ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον, στη ν. Σύμη καθώς και στις περιοχές του ν. Αττικής που επηρεάστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ