Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Φωτιά" στη Ροδόπη 164 χιλιόμετρα επτά δρομείς σε μια σκληρή δοκιμασία - BINTEO

17.10.2013 | 00:12
''Φωτιά'' θα πάρει η διαδρομή του αγώνα-μαμούθ  των 164 χιλιόμετρων στον ορεινό όγκο της Ροδόπης από τους 7 δρομείς πολύ μεγάλων αποστάσεων της ''Φλόγας'', του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, που θα τρέξουν μαζί με Ελληνες και ξένους υπερ-δρομείς σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα!

Ο 5ος ROUT, ο “Rodopi Advendurun”, όπως ονομάζεται επίσημα πλέον το ετήσιο ραντεβού της υπεραντοχής και της περιπέτειας των 100 μιλίων, ξεκινά την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 6 το πρωί.
 

Φέτος, ο αριθμός των αθλητών που πρόκειται να σταθούν στην εκκίνηση, φτάνει σχεδόν τους 100, από τους οποίους περίπου το 15% προέρχεται από το εξωτερικό! Ο αριθμός των συμμετοχών  σημείωσε φέτος θεαματική αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις αρνητικές συγκυρίες των ημερών για όλους, αποτυπώνοντας καταρχήν την εδραίωση του γεγονότος αλλά και τη διεύρυνση του αγωνιστικού κοινού στη χώρα μας.


Οι 7 αθλητές που θα τρέξουν με την φανέλα της ''Φλόγας'' - για να περάσουν το μήνυμα ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να νικηθεί  αλλά να για να ενισχυθεί ο Ξενώνας της Φλόγας -  είναι οι Αργύριος Παπαθανασόπουλος, Ντίνος Κοζανίτης, Γιάννης Γκερλές, Χάρης Λεσπουρίδης , Καζούρης Δημήτρης, Βασίλης Περικλέους και Διακουμάκος Παύλος.

 Στο βίντεο ξεδιπλώνονται με ακρίβεια όλες οι δυσκολίες και ομορφιές του τοπίου :


 

Διαβάστε ακόμη:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ