Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φραγκούλης Φράγκος: Η ενότητα του Ελληνικού λαού η μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας

07.04.2018 | 11:34
Με αφορμή την γιορτή του Πάσχα ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της Τουρκίας.

O κ. Φραγκούλης Φράγκος δήλωσε ότι "η Τουρκία δημιουργεί μια απίστευτη ένταση στο Αιγαίο, που μας οδηγεί γοργά και με μεγάλες πιθανότητες, σε ένα " τυχαίο θερμό" επεισόδιο". Ο Στρατηγός Φράγκος υποστήριξε ότι "ο στόχος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, να «φιλανδοποιήσει» την Ελλάδα, πλήττοντας την οικονομία και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ", υπογραμμίζοντας ότι "η ενότητα του ελληνικού λαού αποτελεί την μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας".

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Φραγκούλη Φράγκου:

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η Τουρκία, παραβιάζοντας εσκεμμένα και προκλητικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε αέρα και θάλασσα, δημιουργεί μια απίστευτη ένταση στο Αιγαίο, που μας οδηγεί γοργά και με μεγάλες πιθανότητες, σε ένα " τυχαίο θερμό" επεισόδιο.
Η επιβεβλημένη υψηλή ετοιμότητα, το φρόνημα και το σθένος των Ενόπλων μας Δυνάμεων, είναι η απάντηση που δίνει η πατρίδα μας στον μακράς διαρκείας παραλογισμό της πολιτικής, αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας της γείτονος.

Ένα είναι βέβαιο.
Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις Ένοπλες μας Δυνάμεις είναι δεδομένη. Για αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία στον λαό μας.

Ο στόχος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, να «φιλανδοποιήσει» την Ελλάδα, πλήττοντας την οικονομία και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

Το, όποιο ,προσχεδιασμένο, επεισόδιο επιχειρήσει η Τουρκία της παρέχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού πλην όμως θα είναι η απαρχή να περιέλθει σε διεθνή απομόνωση, διότι συστηματικά παραβιάζει συνθήκες και διεθνές δίκαιο.

Η ενότητα του ελληνικού λαού αποτελεί την μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας.

Είμαστε στο πλευρό των δυο στελεχών του στρατού μας στην Ανδριανούπολη που η παράνομη αιχμαλωσία τους πικραίνει τον Ελληνικό λαό και ασφαλώς δεν πρόκειται να συγχωρέσει τον δικτάτορα Ερντογάν με ότι συνεπάγεται αυτό.

Ο εορτασμός της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας διασφαλίζεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και οι πιστοί σε όλη την Ελληνική Επικράτεια θα γιορτάσουν ειρηνικά και με λαμπρότητα το Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα!

Καλή Ανάσταση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Σ. Φράγκος
Στρατηγός ε.α


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ