Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Φράγκος,το πραξικόπημα,τα καλάσνικοφ και ...η διαφήμιση του νέου του βιβλίου

01.10.2012 | 00:01
Ο πρώην Α/ΓΕΣ και υπηρεσιακός ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος παρουσιάστηκε από το δημοσίευμα του Βήματος ,όχι απλά σαν ένας “ύποπτος πραξικοπηματίας”, αλλά και ως ένας ικανός αξιωματικός που “είχε σχέδιο για όλα”.

Η αυτοπεποίθησή του έκανε ακόμη και τον Μπεγλίτη που δεν έτρεφε θετικά συναισθήματα για τον Φράγκο “να τον ακούει”, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τι του έλεγε;

Διαβάσαμε περί χιλιάδων Καλάσνικοφ στην Αττική τα οποία “δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Αστυνομία” και για “ριζοσπαστικοποίηση του ισλαμικού στοιχείου”, την οποία υποθέτουμε ότι επίσης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η αστυνομία.

Συνεπώς αν η πληροφόρηση είναι σωστή ο Φράγκος παρουσιάζεται να προτείνει τη χρησιμοποίηση των ΕΔ και σε άλλες αποστολές . Ή τουλάχιστον τον σχεδιασμό αυτών των αποστολών οι οποίες πάντως βγάζουν το στρατό στο δρόμο ως κατασταλτική δύναμη.

Ο Φράγκος αρκέστηκε να χαρακτηρίσει προσβλητικά τα όσα ειπώθηκαν περί πιθανότητας πραξικοπήματος. Δεν είπε τίποτα γι΄αυτά τα θέματα και μάλλον θα πρέπει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Είχε κάνει τέτοιες προτάσεις στην πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ;

Πάντως ένα είναι βέβαιο. Το δημοσίευμα και τα όσα αναφέρει για τον Φράγκο, ήρθαν στη καλύτερη συγκυρία για τον πρώην Α/ΓΕΣ. Τι εννοούμε; Σε λίγες ημέρες παρουσιάζει στη Παλιά Βουλή το νέο του βιβλίο. Καλύτερη …διαφήμιση δεν μπορούσε να είχε! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ:Ο...πραξικοπηματίας Φράγκος δηλώνει "πίστη στη Δημοκρατία" από τον Έβρο.

"Πραξικόπημα"...οπερέτα! Αποστράτευσαν τους "ύποπτους" Αρχηγούς και τους έκαναν Υπουργούς;

Που χάθηκε ο Φράγκος και τι γίνεται με τη τάφρο του

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ