Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε ο φράχτης στον Έβρο,λένε οι Τούρκοι

03.12.2012 | 00:08
Για  ολοκλήρωση του φράκτη στον Εβρο για την παρεμπόδιση εισόδου των λαθρομεταναστών κάνει λόγο η εφημερίδα  Sabah, που φαίνεται να παρακολουθεί την πρόοδο του έργου.
Το θέμα παρουσιάζεται με τον τίτλο « Η Ελλάδα ολοκλήρωσε το συρματόπλεγμα στα σύνορα>> . Η Ελλάδα, αναφέρει, σχεδιάζει με αυτόν τον τρόπο να παρεμποδίσει την διέλευση των λαθρομεταναστών .
 Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του Διευθυντή  Ασφάλειας της Αδριανούπολης κ. Τζεμίλ Τζείλάν, που είπε ότι η λαθρομετανάστευση είναι πρόβλημα όλου του κόσμου και ότι εξαιτίας του συρματοπλέγματος οι λαθρομετανάστες δοκιμάζουν να περάσουν από τον Εβρο.
Πρόμερικών εβδομάδων ο  επικεφαλής  της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου είχε πεί ότι στα τέλη Νοεμβρίου αναμενόταν να ολοκληρωθεί ο φράχτης.
Το κόστος του έργου -πληρωμένο  από εθνικούς πόρους, ανέρχεται σε περιπου  3.200.000 ευρώ. Το συνολικό μήκος του φράχτη ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα (10.310 μ.). Σύμφωνα με την τεχνική  περιγραφή  διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων που έχει μήκος 1,20 μ. τοποθετήθηκαν κονσερτίνες. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ