Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέρπτηση F 16 στο Ναύπλιο για τον "επίτιμο δημότη Σαμαρά"! Λεφτά για καύσιμα υπάρχουν;

29.11.2014 | 22:30
Επίτιμος δημότης Ναυπλιέων ανακηρύσσεται το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από την απόφαση που έλαβε στις αρχές του μήνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Και η ανακήρυξη θα είναι φαντασμαγορική αφού περιλαμβάνει  υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών F 16! Η φωτογραφία είναι από τις δοκιμαστικές πτήσεις που έγιναν το Σάββατο.

Να τα βάλουμε σε σειρά:

Ο Πρωθυπουργός ανακηρύσσεται επίτιμος δημότης για την προσφορά του στην ανάδειξη του Ναυπλίου σε πρότυπο κέντρο τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη μία μετά το μεσημέρι στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό.

Μέχρι εδω όλα καλά.

Τα παράδοξα ξεκινούν αν αναλογιστούμε ότι την ίδια στιγμή που αναμένεται νέος κύκλος περικοπών σε μισθούς ,συντάξεις αλλά και σειρά άλλων σκληρών μέτρων , έχουμε (;) κομπόδεμα για να στείλουμε  και F 16 για υπέρπτηση!

Τα καύσιμα των F 16 θα τα πληρώσει ,λενε οι πληροφορίες , ο δήμος. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα . Δημόσιο ταμείο είναι και ο δήμος.

Και για να προλάβουμε όσους πιθανον σκεφτούν ότι  F 16 πάνε …Ναύπλιο λόγω της επετείου απελευθέρωσης από τους Τούρκους: μ΄ όσους κι αν μιλήσαμε από το Ναύπλιο μας είπαν κατηγορηματικά ότι ΠΟΤΕ δεν είχαν τέτοιες “αεροπορικές” παρουσίες στις εκδηλώσεις .

Διαβάστε ακόμη:

ΒΟΜΒΑ Νο 2! Το Ελεγκτικό λέει στην κυβέρνηση "δώστε πίσω συντάξεις και ανδρομικά σε απόστρατους"


"Γιατί δέχτηκα τις περικοπές μισθών" - Τι αποκάλυψε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον Δένδια


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ