Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτογραφία "αποδεικνύει" οτι ο Πούτιν ειναι αθάνατος!

11.08.2016 | 16:31
Πρώτη Δημοσίευση: 2015-12-16 
Τελευταία Ενημέρωση: 2016-08-11 

Ένας φωτογράφος που έζησε 100 χρόνια πριν (!), έχει πείσει τους χρήστες των social media οτι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αθάνατος.
Η φωτογραφία (κάτω), που τραβήχτηκε το 1920, απεικονίζει ενα ρώσο στρατιώτη ο οποίος μοιάζει - απίστευτα - με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας.  Επιπλέον, μια άλλη φωτογραφία (κάτω) που τραβήχτηκε το 1941 ενός άλλου Ρώσου στρατιώτη μοιάζει ακριβώς όπως τον Πούτιν και τον άνθρωπο που φωτογραφήθηκε το 1920.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτο αποδεικνύει ότι ο Πούτιν δεν ειναι ενας απλός 63χρονος με τάσεις να... κάνει ιππασία χωρίς πουκάμισο και να παλεύει με τίγρεις στα χιόνια. Μερικοί πιστεύουν οτι ειναι ενα μυθικό πλάσμα που μπορεί να ταξιδεύει στον χρόνο και να παραμένει αγέραστος!

Διαβάστε: Πούτιν: Ο "κατάσκοπος" που έγινε Πρόεδρος με τα 1000 πρόσωπα - Βίντεο
Σύμφωνα με το Disclose.tv «Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το 1920 και το 1941 στα κοινωνικά δίκτυα, σύμφωνα με μερικούς χρήστες είναι φωτογραφίες του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Στην πραγματικότητα, οι υποστηρικτές της θεωρίας ότι ο Πούτιν είναι παντοδύναμος και αθάνατος, έχει δημιουργήσει μια ιστορία στην οποία ο πρόεδρος τους είναι ένα μυθικό πλάσμα που κατοικεί στον πλανήτη μας για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια.»
Ορισμένοι πιστεύουν επίσης ότι ο Πούτιν είναι ο Βλαντ (Vlad the Impaler), ο οποίος γεννήθηκε το 1431 και ειναι γνωστός ως Δράκουλας…

Διαβάστε: Η "υποβρύχια επιστροφή" του Βλαντιμίρ Πούτιν!

Υπάρχουν επίσης αποδείξεις, σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα Buzzfeed (που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο), ότι ο Πούτιν ηταν επίσης η Lisa Gherardini, ή αλλιώς η Μόνα Λίζα στον γνωστό πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι.
Δεδομένου ότι ήταν ζωγραφισμένο στις αρχές της δεκαετίας του 1500, ίσως ο Πούτιν να αποφάσισε να ταξιδέψει μετα την… γεμάτη ζωή που έζησε ως Δράκουλας…  Ή να ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και να πόζαρε για τον Λεονάρντο….Κανένα απο τα παραπάνω δεν εχουν αποδειχθεί επιστημονικά με οποιονδήποτε τρόπο, με εξαίρεση το γεγονός ότι ο Πούτιν είναι ο Πρόεδρος της Ρωσίας και ένας 63χρονος στον οποίο αρέσει η ιππασία χωρίς πουκάμισο…

Πηγή - Daily Mail
Απόδοση/Μετάφραση - OnAlert

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ