Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στην Αττική: Η συλλυπητήρια επιστολή της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

26.07.2018 | 20:55
Η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας των Εθνών Ελισάβετ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο για την τραγωδία που έπληξε την Ανατολική Αττική.

Στην επιστολή της η Βασίλισσα Ελισάβετ γράφοντας και εκ μέρους του Πρίγκηπα Φίλιππου, εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς τον ελληνικό λαό για την ανείπωτη τραγωδία που διήλθε η χώρα μας. Στη συνέχεια, αναφέρει πως προσεύχεται για τις οικογένειες των θυμάτων ενώ, τέλος δεν παραλείπει να αποδώσει τα εύσημα στις ελληνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους.

Δείτε το μήνυμα της Βασίλισσας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

«Ο Πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τον ελληνικό Λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτής της τρομερής τραγωδίας και με όλους όσους έχασαν τις κατοικίες τους.

Αποδίδω ιδιαίτερη τιμή για την παρρησία και την αφοσίωσή τους στις ελληνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές οι οποίοι προσέφεραν την συνδρομή τους.

Βασίλισσα Ελισάβετ»

Επίσης σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε συλλυπητήριο μήνυμα της Α.Β.Υ. του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ