Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Καψώνι - βασανιστήριο για νεοσύλλεκτο!

10.09.2013 | 11:42
Οι παρακάτω σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν πώς έδεσαν ενα Βρετανό νεοσύλλεκτο στρατιώτη οι "φίλοι" του αφου αρνήθηκε να βγει έξω μαζι τους για ποτό. Τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφου τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη και φέρνουν στο φώς της δημοσιότητας τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν σε στρατόπεδο στην Γερμανία οι άλλοι στρατιώτες στο τάγμα του.
Το θύμα, ο νεοσύλλεκτος που ειναι μόλις 18 ετών, βρίσκεται τωρα στην Βρετανία, χωρίς άδεια απο τον στρατό, μετα το επεισόδιο εκφοβισμού και αντιμετωπίζει φυλακή.

Ο ίδιος λέει ότι μετα το συμβάν, εχει φτάσει στα όρια της απελπισίας και θέλει να φύγει απο τον στρατό που ηταν πάντα το μόνο του όνειρο.

Ο νεοσύλλεκτος εντάχθηκε στο στρατό δυο μέρες μετα τα 16α γεννέθλια του και δήλωσε οτι αφου τον έδεσαν, τον εγδυσαν και τον έδειραν τότε έβγαλαν φωτογραφίες και τον άφησαν στον διάδρομο. Σε δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα Sunday Mirror ο νεοσύλλεκτος ειπε οτι αφου κατάφερε να απελευθερωθεί και προσπάθησε να αφήσει το γεγονός στο παρελθόν και να προχωρήσει με την ζωή του, μετά απο κάποιες μέρες κατάλαβε οτι οι συναδελφοι του ειχαν βγάλει φωτογραφίες τις οποίες ειχαν αναρτήσει στο Facebook.

Η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία συνέλαβε ενα ανδρα αλλα ο νεοσυλλεκτος ηταν τόσο τρομοκρατημένος που δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις.

Μήνες μετά την επίθεση ο νεοσύλλεκτος αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη νομική πολυπλοκότητα που ειχε η λύση της σύμβασής του με το στρατό κι ετσι έφυγε απο την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λέει ότι ήξερε οτι αυτο που έκανε ηταν σοβαρό και ήξερε ότι θα τιμωρηθεί αλλα, όπως ειπε, έπρεπε να δει την οικογένεια του.

Ο νεοσύλλεκτος θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πενταμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

Εκπρόσωπος του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε στην Daily Mail οτι: "Πρέπει να είναι σαφές ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μηδενική ανοχή σε όλες τις μορφές εκφοβισμού και διακρίσεων.
Όλες οι καταγγελίες θα διερευνηθούν προσεκτικά, είτε από την πολιτική ή στρατιωτική αστυνομία και, όπου ενδείκνυται, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα"

Πηγή - Daily Mail / Μετάφραση - OnAlert.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ