Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Γαλάζιος εμφύλιος" για τις μεταθέσεις προκαλεί "εκρήξεις" στο ΥΠΕΘΑ

23.09.2013 | 00:01
“Ποιος κυβερνά το ΥΠΕΘΑ”; Το ερώτημα δεν είναι διόλου τυχαίο αφού σε Γενικό Επιτελείο γίνεται το “έλα να δεις” επειδή ...μετατέθηκε ένας αξιωματικός από το ένα γραφείο ...στο άλλο. Μόνο που το γραφείο το οποίο θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω του έχει σχέση με τις μεταθέσεις!

Ποιοι αντιδρούν; Πρόκειται για “νεοδημοκρατικό εμφύλιο” !

Τι εννοούμε; Η συγκεκριμενη υπηρεσία ήταν στελεχωμένη όπως ακριβώς είχε ζητήσει η προηγούμενη πολιτική ηγεσία από τον τότε Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου. Τώρα που άλλαξαν και υπουργός και Αρχηγός έβγαλαν μεταθέσεις αλλά και οι δυο ανακάλυψαν ότι τελικά το ΥΠΕΘΑ ή τέλος πάντων κάποιες υπηρεσίες του έχουν μείνει μερικούς μήνες πίσω!

Το “χτύπημα” προς Αβραμόπουλο και Αρχηγό Γενικού Επιτελείου δόθηκε με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το οποίο φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα αφού όπως μαθαίνουμε οι μεταθέσεις πριν βγουν στον αέρα “μαζεύονται”. Έτσι οι μεταθέσεις το Γενικού Επιτελείου μένουν ακλόνητες.

Η υπόθεση βεβαια δεν έχει κλείσει αφού στο επιτελείο Αβραμόπουλου είναι κάτι παραπάνω από εκνευρισμένοι με τις συνεχείς παρεμβάσεις του παρελθόντος και με τους συνεργάτες του πρώην ΥΕΘΑ οι οποίοι είναι διαρκώς στο Χολαργό! 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ