Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Κύπρος

Γαλλία: Ποιους είδε ο Βίτσας στο Παρίσι

15.06.2016 | 21:15
 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στο Παρίσι, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, με τον Υφυπουργό Άμυνας της Γαλλίας Jean-Marc Todeschini.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και ζητήματα της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο ΑΝΥΕΘΑ ενημέρωσε τον Γάλλο Υφυπουργό για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος, δεδομένης και της θετικής στάσης της Γαλλίας στην αντιμετώπιση της όλης κατάστασης, τόσο ως προς την μετεγκατάσταση προσφύγων, όσο και ως προς την έγκαιρη ανταπόκριση στην αποστολή προσωπικού για την εξέταση των αιτημάτων ασύλου.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι είχε συνάντηση με την πρέσβη της Ελλάδας στη Γαλλία Μαρία Θεοφίλη.

Με την ολοκλήρωσή της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο ΑΝΥΕΘΑ σε δήλωσή του ανέφερε πως σκοπός της παρουσίας του στην έκθεση «Eurosatory 2016», ήταν η στήριξη των ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του, για τον τρόπο με το οποίο αντιμετωπίζονται στο διεθνές πεδίο οι ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Επισήμανε πως στο περιθώριο της έκθεσης υπήρξαν συγκεκριμένες προτάσεις για συνεργασίες προς τα ΕΑΣ και τις άλλες ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ