Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΑ: Οι ημερήσιες διαταγές Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων - ΦΩΤΟ

01.02.2019 | 20:31
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας είδε σήμερα αλλαγή στην ηγεσία του, αφού πλέον καθήκοντα Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ανέλαβε ο Αντιπτέραρχος Μπλιούμης Γεώργιος, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν τόσο ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης, όσο και ο απερχόμενος Α/ΓΕΑ, πλέον Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΑ, καθώς επίσης και οι ημερήσιες διαταγές των Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ:

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), από τον Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου στον Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, Βουλευτές, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπρόσωποι των Αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, η Ειδική Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, κ. Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ και Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, προσωπικό της ΠΑ και ξένες αντιπροσωπείες.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε ολόκληρες τις ημερήσιες διαταγές:

me>

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ