Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΑ: Παρουσία ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ η αλλαγή ηγεσίας στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας - ΦΩΤΟ

05.02.2019 | 19:26
Μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και την τοποθέτηση του Αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπλιούμη ως νέος Α/ΓΕΑ, την θέση που μέχρι πρότινος κατείχε, ανέλαβε ο Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, έλαβε χώρα σήμερα η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση τύπου του ΓΕΑ:

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη στον Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Στη τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ,.

Eπίσης, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οι Διοικητές των Μονάδων του ΑΤΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, προσωπικό της ΠΑ, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών θρησκευτικών και πολιτειακών Αρχών.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ