Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΑ: Σύσκεψη ενημέρωσης στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας - ΦΩΤΟ

27.09.2018 | 17:25
Σύσκεψη Διοικητών Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, έλαβε μέρος την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ATA).

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΑ :

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ATA), σύσκεψη των Διοικητών Μοιρών Αεροσκαφών, των Μοιρών Εκπαίδευσης Αέρος – Εδάφους (ΜΕΑΕ), του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ), των Μοιρών Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ), των Μοιρών Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΜΚΒ), του Κέντρου Συντονισμού Πληροφοριών (ΚΣΠ) και της Μοίρας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Μ/ΜΕΑΦ) Μονάδων ΑΤΑ.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση και η ανάλυση μειζόνων θεμάτων αρμοδιότητας του ΑΤΑ και των Μοιρών ευθύνης του, προκειμένου να δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες, από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της μαχητικής ικανότητας των Μονάδων του Αρχηγείου.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της 340 Μοίρας της 115 Πτέρυγας Μάχης, η οποία πρώτευσε στις βολές αέρος – εδάφους, για το έτος 2017.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση :  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ